Vivenda Johanna


Orquidea
Datura
Lantana
Estrelicia
Jacaranda
Buganvilea
Figueira
-
Terug
Home

< Terug

Vivenda Johanna

Vivenda Johanna, een klein paradijsje gelegen op de schilderachtige rotskust van Porto de Ms, is ht uitgelezen vakantieverblijf voor de liefhebber van kleinschaligheid, rust, natuur, zuivere lucht, schone zandstranden, en een persoonlijke service. Aan het prachtige zandstrand van Porto de Ms, in de zuivere lucht van de Atlantische Oceaan liggen de zeven comfortabele n en twee slaapkamer appartementen van Vivenda Johanna. De appartementen dragen de namen van bloemen en bomen die in de tuin voorkomen en staan in de linker kolom. Voor meer informatie en foto's over elk appartement afzonderlijk kunt U met de muis op de naam van het appartement klikken.

De appartementen verschillen onderling in grootte, vorm en ligging, maar hebben allen dezelfde hoge kwaliteit. De appartementen zijn smaakvol en met zorg ingericht. 
In de slaapkamers bevinden zich twee npersoons bedden (type boxspring; 2 m lang.). De badkamers zijn ruim met wastafel, wc, bidet en een grote doucheruimte. Er is een fhn aanwezig. In de gezellige woonkamers bevinden zich een bankstel, een eethoek, satelliettelevisie, een radio-cdspeler, een dvd-speler, een gashaard en leesboeken. De appartementen zijn uitgerust met een open keuken. Deze zijn zeer compleet ingericht met elektrische kookplaat, koelkast, magnetron, oven, citruspers, waterkoker, koffiezetapparaat, blender, tosti-ijzer, broodrooster enz. De appartementen worden twee keer per week schoongemaakt. Handoeken worden twee keer per week verschoond en het beddegoed n keer per week. Bij de huurprijs inbegrepen is het wassen en strijken van uw persoonlijke kleding. Vivenda Johanna is zo gebouwd dat ieder veel privacy heeft. Vanaf Uw eigen terras met tafel, stoelen, zonnebedden en parasol kunt U genieten van de tuin en het uitzicht.

Foto 3: Vivenda Johanna heeft een oppervlakte van 6000 vierkante meter en bestaat deels uit tuin en deels uit natuurlijke begroeiing. De tuin heeft naast veel bloemen en bomen o.a. een vijver met vissen en een volire. 

Foto 4: Het gezellig zitje in het prieeltje dat begroeid is met rozen, jasmijn en buganvilea. Het prieeltje staat bij de vijver.

Foto 5: Het luxe zwembad ligt beschermd door vijgenbomen temidden van mozaken en een groot zonneterras en heeft vrij uitzicht over zee. Rond de vijver en het zwembad is er gratis wifi-internet toegang.

Foto 6: Het zwembad is aan de noordkant beschermd tegen de wind en heeft rondom gezellige zitjes.

Foto 7: Vivenda Johanna gezien vanaf zee.

Foto 8: Het strand van Porto de Ms.

< Terug


Vivenda Johanna, Porto de Ms, 8600-282 Lagos, Portugal. Tel./Fax.: 00351 282762667; e-mail: vivendajohanna@sapo.pt